EINDEJAARSFOLDER 2019 - 2020

Honing-Amaretto

- We werken steeds met sterk gecontroleerde kwalitatieve grondstoffen!!

- Ons ijs wordt dus niet gemaakt met industriële halffabricaten of toevoegingen van smaak- en kleurstoffen.

- De Amaretto wordt toegevoegd aan de bereiding wanneer die warm is +84°C alcohol verdamt reeds op 78°C. We houden de ijsbereiding minimum 15 min boven de 78°C na toevoeging van Amaretto om zo een groot stuk van de aanwezige alcohol te laten verdampen en tocht de smaak te bewaren.

Zo mogen we met fierheid het woord 'ARTISANAAL' ijs gebruiken van hoge kwaliteit!!!

Wist je dat ........

Er in industrieel ijs lucht ingeblazen wordt om zo extra volume te bekomen!

Zo weegt industrieel 500g / liter en weegt ons ijs 750g / liter!

Tips van de chef

-Crème au beurre : voor het opdienen miniumum 1 uur op kamertemperatuur brengen.

-Ijs, niet te hard opdienen.

-Snij kleine stukjes en bedien 2x.

Aangepaste openingsuren!!!

op dinsdag 24/12 en dinsdag 31/12 van 7.00 tot 12.15u en van 13.45u tot 18.00u

(afhalen bestellingen vanaf 16.00u)

op woensdag 25/12 en woensdag 01/01 van 8.00u tot 12.30u

(afhalen bestellingen vanaf 11.00u)

Donderdag 26/12 gesloten.

Zaterdag 4/01 open van 7.00u tot 12.15u en zondag 5/01 gesloten.


We blijven ook vasthouden aan kwalitatieve, hoogstaande en verse ingrediënten die kritisch worden beoordeeld. Aarzel ook niet om ons aan te spreken indien u vragen hebt omtrent allergenen. Zo hopen we de onmisbare partner te zijn op uw feest, dit kan enkel met topkwaliteit. Wij durven u dan ook te vragen tijdig te bestellen zodat wij ook alle ingrediënten kunnen bestellen. Bij laattijdig bestellen kunnen wij niet garanderen dat het volledige assortiment nog beschikbaar is.

PRETTIGE FEESTEN!!!

Dimitri en Vanessa

en hun team!!